Levering og fragtpriser

Her kan du se mere omkring levering og fragtpriser på hairbowsofdenmark.dk.

Vi sender almindelige pakker med PostNord.

PostNord

Levering til PostNord pakkeshop kr. 29 DKK
Levering til privatadresse kr. 49 DKK

Vi tilbyder fri fragt ved varekøb over 300 DKK.

Sporing

Når din pakke er afsendt fra os vil du modtage en mail med link til din pakkes sporingsnummer, så du kan følge din pakke. 

Levering til pakkeshops og udleveringssteder

Har du valgt levering til pakkeshop/udleveringssted, vil pakken blive leveret direkte dertil og du skal medbringe gyldig legitimation for at afhente din pakke. Du bliver adviseret via SMS/e-mail, når pakken er klar til afhentning. OBS! Er der ikke plads til flere pakker i den valgte pakkeshop/udleveringssted, vil pakken blive leveret til nærmeste ledige pakkeshop/udleveringssted. Dette gælder særligt ved Black Friday og i julen.

Privatpakker

Levering af privatpakker på hverdage ml. kl. 8:00 -16:00. Du vil modtage sms/mail med besked om i hvilket tidsrum pakken forventes leveret. Såfremt ingen er tilstede til at modtage pakken, kan du via mailen fra PostNord omdirigere/give tilladelse til at stille pakken. Du kan ikke skrive det i kommentarfeltet, når du lægger din ordre. Ellers leveres pakken i stedet til en pakkeshop/udleveringssted, hvor pakken kan afhentes indenfor 10 hverdage. 

Forsendelser til udlandet

Vi sender gerne din pakke til udlandet; til udvalgte lande. Fragtprisen er forskellig fra land til land og vil fremgå på hjemmesiden, efter du har lagt varer i din kurv, går mod betaling og er ved ”leveringsmetode”. 

Vores tilbud om fri fragt gælder IKKE på ordrer der sendes til udlandet.

Alle forsendelser til udlandet bliver sendt med PostNord og udleveres af de respektive samarbejdspartnere i de forskellige lande. 

Uafhentede pakker

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved returnering tillægges et gebyr for returfragt som p.t. er kr. 39,- for pakkeshop og kr. 49,- for levering til privat. Returfragten debiteres uanset pakkens størrelse eller antal varer. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet. Er en pakke, uden at det skyldes Hair Bows of Denmarks egne forhold, kommet retur, f.eks. fordi du ikke har afhentet pakken i pakkeshoppen, og ønsker du fortsat varen leveret, er Hair Bows of Denmark berettiget til at opkræve dig udgiften til genfremsendelse.

Leveringstid

Hos Hair Bows of Denmark bestræber vi os på en hurtig levering og afsender lagervarer indenfor 1-3 hverdage. Alle ordrer bestilt inden kl. 12:00 på hverdage afsendes som regel samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 12:00 sendes førstkommende hverdag.

Der kan forekomme længere leveringstid på udvalgte produkter, der ved ordreafgivelsen først da bliver produceret. Dette vil fremgå under det pågældende produkt.