Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

  • Denne hjemmeside er drevet og ejet af: Kris Gabriel
  • Virksomhedsnavn: Hair Bows of Denmark
  • CVR. nr.: 33342632
  • E-mail kundeservice: info@hairbowsofdenmark.dk
  • Telefon kundeservice: –

Betaling

Hair Bows of Denmark modtager betaling med Visa/Dankort og Mastercard via sidens betalingsvindue.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Betalingen for din ordre vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Alle oplyste priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

Vi tilbyder levering med PostNord til gældende takster. Det fremgår af indkøbskurven hvad du skal betale i fragt for dit produkt, og du får den fulde pris oplyst inden du godkender din betaling. Vi tilbyder fri fragt ved varekøb over 300,00 DKK.

Levering og fragtpriser

Her kan du se mere omkring levering og fragtpriser på hairbowsofdenmark.dk.

Vi sender almindelige pakker med PostNord.

PostNord

Levering til PostNord pakkeshop kr. 29 DKK
Levering til privatadresse kr. 49 DKK

Vi tilbyder fri fragt ved varekøb over 300 DKK.

Sporing

Når din pakke er afsendt fra os vil du modtage en mail med link til din pakkes sporingsnummer, så du kan følge din pakke. 

Levering til pakkeshops og udleveringssteder

Har du valgt levering til pakkeshop/udleveringssted, vil pakken blive leveret direkte dertil og du skal medbringe gyldig legitimation for at afhente din pakke. Du bliver adviseret via SMS/e-mail, når pakken er klar til afhentning. OBS! Er der ikke plads til flere pakker i den valgte pakkeshop/udleveringssted, vil pakken blive leveret til nærmeste ledige pakkeshop/udleveringssted. Dette gælder særligt ved Black Friday og i julen.

Privatpakker

Levering af privatpakker på hverdage ml. kl. 8:00 -16:00. Du vil modtage sms/mail med besked om i hvilket tidsrum pakken forventes leveret. Såfremt ingen er tilstede til at modtage pakken, kan du via mailen fra PostNord omdirigere/give tilladelse til at stille pakken. Du kan ikke skrive det i kommentarfeltet, når du lægger din ordre. Ellers leveres pakken i stedet til en pakkeshop/udleveringssted, hvor pakken kan afhentes indenfor 10 hverdage. 

Forsendelser til udlandet

Vi sender gerne din pakke til udlandet; til udvalgte lande. Fragtprisen er forskellig fra land til land og vil fremgå på hjemmesiden, efter du har lagt varer i din kurv, går mod betaling og er ved ”leveringsmetode”. 

Vores tilbud om fri fragt gælder IKKE på ordrer der sendes til udlandet.

Alle forsendelser til udlandet bliver sendt med PostNord og udleveres af de respektive samarbejdspartnere i de forskellige lande. 

Uafhentede pakker

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved returnering tillægges et gebyr for returfragt som p.t. er kr. 39,- for pakkeshop og kr. 49,- for levering til privat. Returfragten debiteres uanset pakkens størrelse eller antal varer. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet. Er en pakke, uden at det skyldes Hair Bows of Denmarks egne forhold, kommet retur, f.eks. fordi du ikke har afhentet pakken i pakkeshoppen, og ønsker du fortsat varen leveret, er Hair Bows of Denmark berettiget til at opkræve dig udgiften til genfremsendelse.

Leveringstid

Hos Hair Bows of Denmark bestræber vi os på en hurtig levering og afsender lagervarer indenfor 1-3 hverdage. Alle ordrer bestilt inden kl. 12:00 på hverdage afsendes som regel samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 12:00 sendes førstkommende hverdag.

Der kan forekomme længere leveringstid på udvalgte produkter, der ved ordreafgivelsen først da bliver produceret. Dette vil fremgå under det pågældende produkt

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til info@hairbowsofdenmark.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den med retur. Du finder formularen her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til din oplyste bankkonto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Hair Bows of Denmark
c/o Kris Gabriel
Ørnevang 38, 1.th.
3450 Allerød

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular her.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Hvis der er noget galt med varen

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.hairbowsofdenmark.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

Hair Bows of Denmark
c/o Kris Gabriel
Ørnevang 38, 1.th.
3450 Allerød

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Brug gerne vores RMA skema her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Betingelser for brug af hjemmesiden indhold

Alle oplysninger, dokumenter og illustrationer, der offentliggøres på nærværende hjemmeside, tilhører Hair Bows of Denmark.

Det er ikke tilladt at anvende hjemmesidens indhold til andre formål uden udtrykkeligt skriftligt samtykke fra Hair Bows of Denmark.

Endvidere fremhæves det at oplysninger, dokumenter eller illustrationer fra nærværende side ikke må anvendes til kommercielle formål, at oplysningerne ikke ændres på nogen måde, og at illustrationerne udelukkende anvendes sammen med den tilhørende tekst. 

Hvis vores rettigheder krænkes under gældende lovgivning, herunder hvis der forsøges misbrugt og eller ulovlig benyttelse (uden skriftligt samtykke) af vores tekster, billeder eller layout o.l., vil vi omgående håndhæve varemærke- og ophavsretslovgivningen og enhver krænkelse eller uberettiget brug vil medføre politianmeldelse samt et muligt retsligt efterspil. 

Rettigheder, herunder varemærker og ophavsret

Alle varemærker på denne hjemmeside tilhører Hair Bows of Denmark, medmindre andet er anført, eller at det på anden måde tydeligt fremgår, at en rettighed eller et varemærke tilhører tredjepart. Enhver uautoriseret brug af disse varemærker eller andet materiale er udtrykkeligt forbudt og er en krænkelse af ophavsretten, varemærkeloven eller andre immaterielle rettigheder indenfor gældende ret.

Eksterne hjemmesider/Link 

Nærværende hjemmeside kan indeholde link/referencer til andre hjemmesider. Dette betyder ikke, at Hair Bows of Denmark har godkendt indholdet på disse sider. Hair Bows of Denmark påtager sig heller ikke et ansvar for indholdet på førnævnte hjemmesider, eller om dette indhold er tilgængeligt samt for skader, der opstår som følge af nogen som helst form for brug af dette indhold. Link til andre hjemmesider stilles udelukkende til rådighed for at gøre det nemmere for denne hjemmesides brugere at søge informationer. Anvendelsen af disse hjemmesider er derfor på brugerens eget ansvar. Valget af links skal på ingen måde begrænse brugen til de sider, der er linket til.

Oplysninger om dig selv

Brugeren af denne hjemmeside bærer selv det fulde ansvar for de oplysninger, han eller hun opgiver til hairbowsofdenmark.dk, samt for at disse oplysninger ikke krænker tredjeparts rettigheder. Brugeren giver hairbowsofdenmark.dk sit samtykke til at opbevare og anvende indsamlede oplysninger til statistiske analyseformål eller til et andet forretningsspecifikt formål i overensstemmelse med dansk lovgivning, herunder Persondataloven og de markedsføringsretlige regler. 

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt har givet tilsagn hertil.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Ejeren af Hair Bows of Denmark har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.hairbowsofdenmark.dk er Kris Gabriel.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret

Personoplysningerne registreres hos hairbowsofdenmark.dk og opbevares i 12 måneder, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

SSL øger sikkerheden på www.hairbowsofdenmark.dk ved at kryptere datatrafikken mellem hairbowsofdenmark.dk og kunden. Mange kunder sætter pris på, at en webshop er beskyttet af SSL, hvilket kendes på at der står “https” i browserens adresselinje. Hair Bows of Denmark har derfor aktivt taget stilling til denne beskyttelse, da vi opbevarer fortrolige oplysninger (kontaktinformation).

Som registreret hos Hair Bows of Denmark har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hair Bows of Denmark via e-mail: info@hairbowsofdenmark.dk

Så­fremt det viser sig, at de op­lys­nin­ger eller data, der be­hand­les om dig, måtte være urig­ti­ge eller vild­le­den­de, har du ret til at kræve disse be­rig­ti­get, slet­tet eller blo­ke­ret. Du kan til en­hver tid gøre ind­si­gel­se mod, at op­lys­nin­ger om dig gøres til gen­stand for be­hand­ling. Du kan også til en­hver tid til­ba­ge­kal­de dit samtyk­ke. Du har endvidere også mu­lig­hed for at klage over be­hand­lin­gen af op­lys­nin­ger og data ved­rø­ren­de dig. Klage ind­gi­ves til Da­ta­til­sy­net, jf. per­son­da­ta­lovens § 58, stk. 1.

Ønsket du at få oplyst hvilke data vi har registeret omkring dig eller vores behandling af dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på e-mail via info@hairbowsofdenmark.dk

Hvis du vil klage over registreringerne

Inden du sender din klage til Datatilsynet skal følgende forudsætninger være opfyldt:

Du har forinden klaget direkte til den ansvarlige for den pågældende hjemmeside med en udførlig beskrivelse af, hvor og hvad hjemmesiden ikke overholder den danske vejledning.

Din klage er blevet afvist eller forholdet ikke er afhjulpet senest 30 arbejdsdage efter modtagelse af klagen.

Opfylder du ovenstående krav, skal du sende din klage til:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Mail: dt@datatilsynet.dk

Kundecenter: + 45 33 19 32 00

Klagen skal indeholde:

Dit navn
Din adresse
Din e-mail
Dit telefonnummer
Hjemmesidens www adresse
Detaljeret beskrivelse af klagens indhold
Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden