Vores historie

Der var engang…

en konge og dronning, som havde 5 prinsesser. Det var 5 forskellige prinsesser, som havde hver deres personlighed, stil og meninger. Hver morgen klædte prinsesserne sig på og pyntede sig i håret med sløjfer. Den ene prinsesser valgte en stor sløjfe, den anden valgte et glimmerspænde, den tredje lavede først en hestehale og satte en krøllesløjfe henover, den næstyngste tog en to-farvet kongeblå sløjfe på siden af hovedet for at holde det lange pandehår til side og den mindste prinsesse gik med elastikker til rottehaler.

Sådan kunne historien om Hair Bows of Denmark beskrives. Vi er en familie med piger over alt, og det har givet en stor eventyrlyst og kreativitet.

Vi har lavet meget hårpynt gennem årene til vores døtre, og vi ville gerne dele eventyret med dig. Derfor åbnede vi Hair Bows of Denmark.

Her skal du kunne finde hårsløjfer og hårelastikker i massevis af farver, for ligesom vores fem døtre er forskellig, ligeså forskellig er du og dine døtre i jeres valg af farver til hårpynt. Nogle er til glimmer, glimmer, glimmer, og andre er til enkelthed. Andre er til “we go all in” og “over the top”.

Sløjfetype krølle

Tyl i metervis…

Når vi siger piger, siger vi også tyl. Tyl i metermål. Vi har haft utrolig mange tylskørter gennem tiden, men da vi første gang lavede vores egne i vores egne design og udtryk, gik vi aldrig tilbage til de tynde butikskøbte.

Vores tylskørter er fyldig og hoppende og indbyder til leg, men er også rigtig gode til fødselsdagsfesten.

Alle sløjfer, elastikker og tylskørter er håndlavet i Danmark.

Og vi levede lykkeligt…

for vi er fyldt med passion og glæde i hverdagen. Vi synes, vores eventyrlige rejse er spændende, og vi vil gerne byde dig velkommen til at være med på eventyret hos Hair Bows of Denmark.

Kris & Louise

Hair Bows of Denmark