Der var engang

Fødselsdags outfit hårsløjfe

Mange eventyr starter med “Der var engang…”, og det gør vores historie om Hair Bows of Denmark også.

Vores livshistore startede i 2007, og på den landevej kom der en masse børn til. Universet ville, at det skulle være piger. Det har bragt en lyserød verden med sig og lege fyldt med eventyr. Selvom alle vores piger er forskellige i personlighed, har de alle udlevet fantasilege. En har været optaget af prinsesser, en anden har kigget op mod stjernehimlen og tænkt sig ud i rummet som en stjerneprinsesse, og en anden har været optaget af at være en prinsesse, hvis bedste ven er en giraf.

Med alle de lege er der fulgt en masse kostumer med. Vi har dog måtte gribe til vores egne kreative kompetencer og sy selv, da pigernes lege og fantasi ikke kunne udleves med købekostumer – de fandtes slet ikke.

Det har givet også en stor erfaring i at sy tylskørter og folde hårsløjfer. Alting skulle matche, og der skulle være en type og farve til enhver lejlighed.

Vi vil gerne tilbyde dig muligheden for at give dit barn samme oplevelser i deres lege. Hos os finder du eventyrlige tylskørter og hårsløjfer i mange farver og stile.

Så tag del i vores eventyr, som for os aldrig ender – det bliver kun bedre med alle de input, du giver ved at købe og lege med.

… og vi lever lykkeligt til vores dages ende.