Æblegrøn klassisk sløjfe

35,00 kr.

Æblegrøn klassisk sløjfe

Vores klassiske sløjfer har et moderne dog simpelt udtryk. Vores sløjfer er som skabt til at give det lille ekstra i hverdagen og kan nemt tages af og på uden at nive i håret. Den klassiske sløjfe er ikke bare funktionel, den er også med til at matche det udtryk man gerne vil have. De klassiske sløjfer kan fås i flere farver så der er lidt at vælge imellem. Den er beregnet til at sidde hen over en hestehale som det lille ekstra. Men den kan også sættes over en fletning hvis det passer bedre, kun fantasien sætter grænser med vores klassiske sløjfer.

Den er yndig som pynt til en festlig begivenhed f.eks. fødselsdag eller andet. Den kan bruges hele året rundt, både af store og små prinsesser og kan også gives som en lille veninde gave til fødselsdag eller som en bare-fordi-gave.

Sløjfen er håndlavet i Danmark og derfor er hver klassisk sløjfe noget helt særligt.

Dansk designet og produceret klassisk sløjfe med et moderne udtryk.

Vi har mange forskellige satin sløjfer og andet hårpynt. Find netop den farve du søger i vores shop.

Du finder vores store udvalg i søde og skønne hårsløjfer her.

På lager

Beskrivelse

Æblegrøn guld klassisk sløjfe

Fordele

Vores klassiske æblegrønne hårsløjfe er fastgjort til en blød hårelastik der nemt kan vikles omkring håret i op til 3 til 4 snoninger.

Ikke to af vores klassiske sløjfer er ens og derfor er netop denne sløjfe både original og noget helt særligt. Alle vores sløjfer er lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Materialer

Vores klassiske hårsløjfe består af et 4 cm. bredt indfarvet satin bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores satin bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Det er et vævet bånd, som grundet sin særegne vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen er fastgjort til en elastisk og blød hårelastik som er uden metal samling.

Størrelse

Vores klassiske hårsløjfer er udført i satin måler godt 15 cm. x 13 cm. (længde x bredde).

Elastikken måler godt 5,5 cm.

Opmærksomhed

Selvom alle vores hårsløjfer kan bruges til selv små piger, anbefaler vi, at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Du ser vores store udvalg i søde og skønne satin hårsløjfer her.