Blåviolet Bow Tie sløjfe med lyslilla glimmer

25,00 kr.

Blåviolet Bow Tie sløjfe med lyslilla glimmer

Denne Bow Tie har en flot blålig nuance, der gør sig godt til enhver årstid og lejlighed men særligt godt til hverdagens prinsesser.

Farvevalget til denne hårsløjfe er derfor inspireret af et klassisk fint og minimalistisk farvevalg, der understøtter det elegante tema. Sløjfens center er udformet i glitrende materiale, der tiltrækker opmærksomheden.

Hårsløjfen er en klassisk udformet sløjfe, en såkaldt Bow Tie, der både er stringent i sit udtryk men samtidigt harmonisk udformet.

Denne hårsløjfe i blåviolet er designet og håndlavet i Danmark og med en clips bagpå som sikrer, at den sidder fast i alle typer af hår og selv i meget fint hår.

Se alle vores mange populære sløjfer og alt hårpynt i vores shop her

Beskrivelse

Blåviolet Bow Tie sløjfe med lyslilla glimmer

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at Bow Tie sløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i fint hår.

Ikke to af vores sløjfer er ens udformet og derfor er netop din sløjfe unik og original. Alle vores hårsløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller glæde hverdagens prinsesse med lidt pynt.

Materialer

Vores blåviolet Bow Tie sløjfe med lyslilla glimmer består af et 4 cm. bredt indfarvet satin bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Som fokuspunkt for sløjfen er der fastgjort et midterstykke udført i glimmer der matcher sløjfens tema.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et bånd, der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret, ja selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på. 

Størrelse

En blåviolet Bow Tie sløjfe med lyslilla glimmer måler 6,5 cm. x 4 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Se alle vores mange populære sløjfer og alt hårpynt i vores shop her