Candyfloss outfit

350,00 kr.

Candyfloss outfit

En prinsesse klædt i lyserødt, hvem kender ikke den klassiske udklædning?

Dette farvestrålende og søde outfit til udklædning og leg har flotte lyse nuancer og er perfekt til fastelavn, fest og naturligvis til hverdag. For os er candyfloss noget nuttet og blødt som skaber glæde og deraf navnet til dette bedårende sæt.

Vi har samlet tylskørt, t-shirt med motiv og en matchende håndlavet satin sløjfe i ét outfit.

Alle delene kan naturligvis bruges hver for sig og tylskørtet kan hurtigt tages af og på når legen opstår.

Opfyld prinsessens drømme med et candyfloss outfit som giver plads til store eventyrlige drømme.

Vil du vide mere om alle vores sæt?

Synes du, at tylskørtet i samme candyfloss tema er noget så sødt, så finder du skørtet for sig selv i vores shop her.

Vil du have inspiration til udklædning for børn så se alle vores andre søde tylskørter og outfits i vores butik her.

Beskrivelse

Candyfloss outfit

Vores candyfloss outfit er et matchende sæt i flotte pastel farver som både kan bruges til fest og leg og til den lille spontanitet i hverdagen.

Sættet kan bruges både til udklædning f.eks. til fastelavn eller måske halloween eller bare som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med strålende og friske farve og med en farverig flot hårsløjfe som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores candyfloss outfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaets farver og afstemt med en flot lys hårsløjfe påsyet selve skørtet.

Skørtet er sammensat af tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i flotte farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brug. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til candyfloss outfittet og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Candyfloss outfittet fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Candyfloss outfittet skabe glæde for både store og små. Glæd en du holder af med dette søde og farvestrålende outfit.

Dette og alle vores andre produkter er både designet og lavet i Danmark.

Se alle vores søde tylskørter og andre outfits i vores butik her