Fødselsdags outfit

350,00 kr.

Fødselsdags outfit

Dette farvestrålende og søde outfit er til udklædning og leg. Inspirationen til vores festlige fødselsdags outfit kommer fra de mange prinsessefødselsdage vi selv holder på slottet.

Med sine farvestrålende røde og hvide elementer er outfittet perfekt til fødselaren hvor der på t-shirten, efter eget valg, kan påtrykkes navn og alder i glimtende farver der virkelig står ud.

Vi har derfor samlet fødselsdags outfittet med alt i ét udklædning – bestående af tylskørt, t-shirt med motiv og en håndlavet satin sløjfe, alle er udformet i matchende farver.

Skørtet består af en rød nederdel afsluttet med kantbånd i rød, sølvende hvid og rødt bånd med prikker. Det fortryllende farver går igen på T-shirten og den matchende satin sløjfe til håret.

Alle delene kan naturligvis bruges hver for sig og tylskørtet kan hurtigt tages af og på når legen pludseligt opstår.

Opfyld prinsessens drømme med et prinsesse outfit som giver plads til store eventyrlige drømme udover det normale.

Vil du vide mere om alle vores sæt?

Synes du, at tylskørtet i de fortryllende fødselsdagsfarver ville gøre lykke hos en du kender, så kan du også finde skørtet for sig selv i vores shop her.

Vil du have inspiration til udklædning så se alle vores andre søde tylskørter og outfits i vores butik her.

 

Beskrivelse

Fødselsdags outfit

Vores sprudlende fødselsdags outfit er et matchende sæt i strålende farver som både kan bruges til leg og fest og til den lille spontanitet i hverdagen.

Men især fødselsdagen er et højdepunkt for mange, ikke mindst for de små prinsesser.

Sættet kan også sagtens bruges både til udklædning f.eks. til fastelavn eller måske halloween eller bare som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med strålende og friske farve og med en farverig flot hårsløjfe som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores fødselsdags outfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaets farver omkring fødselsdag med de røde og hvide farver.

Skørtet er sammensat af  tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i flotte farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brug. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe  som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til fødselsdags outfittet og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Fødselsdags outfit fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Vores fødselsdags outfit er såvel designet som lavet i Danmark.

Se alle vores søde tylskørter og andre outfits i vores butik her