Forårs outfit

350,00 kr.

Forårs outfit

Forårets toner er lyse og milde. Vi fejrer foråret med et rigtigt prinsessetema der hylder de lyse og milde farver. Dette farvestrålende og søde outfit til udklædning og leg har flotte lyse farver og er indlysende til fastelavn, fest og naturligvis til hverdag når den lille leg opstår.

For os herhjemme er foråret noget helt specielt der varsler vinterens afslutning og dagene bliver gradvist længere. Vejret bliver mildere og solens stråler indvarsler sommerens komme.

Vi har samlet udklædningen med alt i ét bestående af tylskørt, t-shirt med motiv og en matchende håndlavet satin sløjfe, alle er holdt i matchende farveskalaer.

Alle delene kan naturligvis bruges hver for sig og tylskørtet kan hurtigt tages af og på når legen pludseligt opstår.

Opfyld prinsessens drømme med et forårs outfit som giver plads til store eventyrlige drømme.

Vil du vide mere om alle vores sæt?

Synes du, at tylskørtet i samme forårs tema er noget så sødt med de lyse farver, så kan du også finde skørtet for sig selv i vores shop her.

Vil du have inspiration til udklædning for børn så se alle vores andre søde tylskørter og outfits i vores butik her.

Beskrivelse

Forårs outfit

Vores forårs outfit er et matchende sæt i flotte pastel farver som både kan bruges til leg og fest og til den lille spontanitet i hverdagen.

Sættet kan bruges både til udklædning f.eks. til fastelavn eller måske halloween eller bare som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med strålende og friske farve og med en farverig flot hårsløjfe som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores forårs outfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaets farver og afstemt med en flot lys hårsløjfe på selve skørtet.

Skørtet er sammensat af  tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i flotte farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brug. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe  som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til forårs outfittet og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Forårs outfit fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Forårs outfittet skabe glæde for store og små. Glæd en du holder af med dette søde og farvestrålende outfit.

Dette og alle vores produkter er både designet og lavet i Danmark.

Se alle vores søde tylskørter og andre outfits i vores butik her