Giraf outfit

350,00 kr.

Giraf outfit

De fleste børn og barnlige sjæle har et særligt forhold til dyr. Herhjemme hos os er giraffen et af favorit dyrene og har været det gennem mange år. Giraffen er på mange måder et særligt dyr som mange synes er spændende.

Sættet her skaber glæde og kan bruges både til fastelavnsudklædning, fest og fødselsdag. Leder du efter udklædning til børn er vores giraf outfit helt perfekt.

Outfittet består af matchende hårsløjfe, t-shirt med sødt motiv samt et flot og farverigt skørt der sammen skaber et sødt giraf outfit. Skørtet har elastik og kan derfor bruges igen og igen selvom din girafunge vokser sig større og større.

Lad dig inspirere af alle vores andre søde tylskørter og tilhørende outfits i vores butik her.

Vil du vide mere om vores sæt?

Det er også muligt at nøjes med et designet tylskørt påsat en særlig designet hårsløjfe som matcher farverne i skørtet, dem finder du i vores butik her.

Beskrivelse

Giraf outfit

Vores designede giraf outfit er et matchende sæt i strålende farver som både kan bruges til leg og fest og til den lille spontanitet i hverdagen.

Sættet kan bruges både til udklædning f.eks. til fastelavn eller måske halloween eller bare som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med strålende og friske farve og med en farverig flot hårsløjfe som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre, at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores giraf outfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaets farver.

Skørtet er sammensat af tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i flotte farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brug. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe  som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til giraf outfittet og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet satin sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Giraf outfit fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Vores giraf outfit er både designet og lavet i Danmark.

Se alle vores søde tylskørter og andre outfits i vores butik her