Gul Bow Tie sløjfe med sort glimmer

25,00 kr.

Gul Bow Tie sløjfe med sort glimmer

Denne gule Bow Tie har en farvestrålende gul farve, der gør sig godt til enhver årstid men særligt godt til festligheder og udklædning.

Farvevalget til denne hårsløjfe er derfor inspireret af udklædningstemaet og et farvevalg der understøtter dette tema. Sløjfens center er udformet i glitrende sort der tiltrækker opmærksomheden og leder tankerne hen på en lille bi måske.

Hårsløjfen er en klassisk udformet sløjfe, en såkaldt Bow Tie, der både er stringent i sit udtryk men samtidigt harmonisk udformet.

Denne hårsløjfe i gul er designet og håndlavet i Danmark og med en clips bagpå som sikrer at den sidder fast i alle typer af hår og selv i meget fint hår.

Se alle vores mange populære sløjfer og alt hårpynt i vores shop her

Beskrivelse

Gul Bow Tie sløjfe med sort glimmer

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at Bow Tie hårsløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i fint hår.

Ikke to af vores sløjfer er ens udformet og derfor er netop din sløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller glæde hverdagens prinsesse.

Materialer

En gul Bow Tie sløjfe med sort glimmer består af et 4 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Som midterstykke på sløjfen er der påsyet et stykke glimmer der matcher sløjfens tema og som giver hårsløjfen ekstra liv.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrain bånd , der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret, ja selv i meget fint og uden at falde ud.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på. 

Størrelse

En gul Bow Tie sløjfe med glimmer måler 6,5 cm. x 4 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Se alle vores mange andre populære sløjfer og alt hårpynt i vores shop her