Gul Bow Tie sløjfe

25,00 kr.

Gul Bow Tie sløjfe

Inspirationen til vores gule hårsløjfe kommer fra solen. Den spreder både glæde og varme til store og små, ganske som vores prinsesser gør det i vores liv.

Se min sløjfe.. den er gul som solen

Vil du have en flot og livlig hårsløjfe så skal valget helt sikkert falde på denne Bow Tie.

Sløjfen her er klassisk udformet hårpynt, en såkaldt Bow Tie sløjfe, der giver et stringent og rent udtryk.

Vores Gul Bow Tie sløjfe er designet og håndlavet i Danmark og med en clips bagpå som sidder rigtig godt fast i alle typer af hår.

På lager

Beskrivelse

Gul Bow Tie sløjfe

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at sløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i fint hår.

Ikke to af vores hårsløjfer er ens og derfor er netop din sløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller outfittet.

Materialer

En gul Bow Tie sløjfe består af et 4 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrainbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på. 

Størrelse

En gul Bow Tie sløjfe måler 6,5 cm. x 4 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.