Gul to farvet satin sløjfe

40,00 kr.

Gul to farvet satin sløjfe

Hårsløjfen har en klassisk udformning med to farver af bånd der komplimenter hinanden. Vores gule to farvet satin sløjfe er som skabt til at give det lille ekstra i hverdagen. Satin sløjfen har et mørkere yderbånd som omkranser et lysere inderbånd.

Sløjfen er yndig som pynt til en festlig begivenhed f.eks. fødselsdag eller andet. Den kan bruges hele året rundt, både af store og små prinsesser. Sløjfen er sammensat af to farver der matcher hinanden og skaber dermed et fint og elegant udtryk.

Satin sløjfen er håndlavet i Danmark og derfor har hver sløjfe en unik form.

Den kan sidde både på siden af hovedet og hen over en hestehale.

Vi har mange forskellige satin sløjfer og andet hårpynt. Find  lige præcis den hårsløjfe og farve du søger i vores shop

Du finder vores store udvalg i søde og skønne hårsløjfer her.

På lager

Beskrivelse

Gul to farvet satin sløjfe

Fordele

En alligator clip, der sikrer, at hårsløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendigt i spændet gør, at der opnås yderligere sikring også i fint hår.

Ikke to af vores sløjfer er ens og derfor er netop denne sløjfe med farven gul både original og unik. Alle satin sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Materialer

Vores to farvet satin sløjfe i gul består af et 2,5 cm. bredt indfarvet satin bånd, som er velegnet til hårudsmykning. Den består af to forskellige farvede bånd, et indre og et ydre bånd afsluttet med et midterstykke i matchende farve.

Vores satin bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Det er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Vores satin sløjfe er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Hårsløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et bånd, der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret selv i meget fint hår.

Hårsløjfen sidder derfor tættere indtil håret med denne type spænde, men opnår samtidig også et bedre hold i håret.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Størrelse

Vores to farvet hårsløjfe i satin med farven gul måler godt 9 cm. x 6 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Du ser vores store udvalg i søde og skønne satin hårsløjfer her.