Havfrue outfit

350,00 kr.

Havfrue outfit

Vores prinsesser stiller de mest fantastiske spørgsmål og det giver ofte anledning til at tænke over hvordan verden ser ud gennem små nysgerrige øjne.

“Livet er skønt”

Hvordan er livet på bunden af havet mon?

Outfittet består af et tylskørt i 3 lyse farver, afsluttet med et guldfarvet kantbånd med en særlig glimmereffekt som giver et elegant præg.

T-shirten har påtrykt motiver der bringer tankerne hen på livet i havet, med glimtende motiver af søstjerner og muslinger.

Sættet i sin helhed kan bruges f.eks. til fastelavn, fest og naturligvis også i hverdagen når den lille spontane leg opstår.

Leder du efter kvalitetsudklædning til én du holder af, så er havfrue outfittet det helt rigtige valg. Det er holdbart, elegant og mister ikke sin facon selv efter gentagen brug.

Vi har samlet alt til havfrue udklædningen i ét outfit. Outfittet består af et tylskørt, t-shirt med havfruemotiv samt en håndlavet satin sløjfe til håret og alle elementerne er holdt i matchende farver der tilsammen giver et sødt udtryk.

Alle delene kan naturligvis bruges hver for sig og tylskørtet kan hurtigt tages af og på alt efter behov.

Opfyld den lille prinsesses drømme om at blive en havfrue, ganske som i den  gode gamle klassiker de fleste kender.

Vil du vide mere om vores andre outfits og tylskørter?

Synes du, at et  havfrue tylskørt er sagen, så kan du også bare nøjes med skørtet for sig, find det i vores shop her.

Vil du have inspiration til anden udklædning for børn så se alle vores andre fine tylskørter og outfits i vores butik her.

Beskrivelse

Havfrue outfit

Dette søde havfrue outfit er et to delt matchende sæt som både er til leg og fest

Brug vores outfit som udklædning til fastelavn eller måske halloween eller som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med sarte blålige og lyse nuancer og med en flot hårsløjfe til håret som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Dette havfrue outfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaet.

Her er outfittet valgt med lilla og lyse farver som giver indtrykket af muslingeskaller og koraller.

Skørtet er sammensat af  tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i skønne farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brugen. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe  som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til vores havfrue outfit og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Havfrue outfit fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Vores havfrue outfit er både designet og lavet i Danmark.

Se alle vores andre søde tylskørter og outfits i vores butik her