Hekse outfit

350,00 kr.

Hekse outfit

“Hæhæ… gnæggede den lille prinsesse.. mens hun smilte stort til os”

En af de traditioner som  virkelig har taget om sig de seneste år er halloween. Herhjemme har vi altid fejret halloween som en begivenhed med tid til både familie, udskæring af græskar og ikke mindst tid til udklædning. Med huset fuld af prinsesser har vi altid har travlt med udklædning op til denne begivenhed.

Det er ikke unormalt, at flere af vores prinsesser har skiftet de ellers vante lyse pastelfarver ud til fordel for de mørkere farver når der skulle laves udklædning til halloween. Heksetemaet har altid være populært herhjemme og oftest med farverne lilla, orange og grøn.

Dette farvestrålende og søde hekse outfit er perfekt til halloween såvel som fastelavnsudklædning.

Outfittet har et flot lilla tylskørt, indkranset med et grønt og sort kantbånd og er indlysende til halloween, fastelavn, fest og naturligvis til hverdagen når den lille spontane leg opstår. T-shirt har påtrykt flere motiver herunder en heksehat og små flagermus som understøttet teamet.

Populær halloween udklædning til piger i alle aldre har vundet meget frem de seneste år.

Både græskar og udklædning har været noget vi selv har lavet og som prinsesserne herhjemme er vokset op med. Vores græskar outfit er på den måde en hyldest til årstiden hvor dagene bliver kortere og kortere.

Leder du efter kvalitetsudklædning til den lille prinsesse, så er sættet her lige præcis kvalitet og kan bruges igen og igen.

Vi har samlet halloween udklædningen med et alt i ét hekse outfit bestående af tylskørt, t-shirt med søde motiver samt en matchende håndlavet satin sløjfe, alle er holdt i matchende farver.

Alle delene kan naturligvis bruges hver for sig og tylskørtet kan hurtigt tages af og på når legen pludseligt opstår.

Opfyld prinsessens drømme med et græskar outfit som giver plads til store eventyrlige efterårsdrømme.

Vil du vide mere om vores andre outfits og tylskørter?

Synes du, at tylskørtet i samme græskar tema er noget så sødt på en eventyrlig farve så kan du også nøjes med skørtet for sig selv i vores shop her.

Vil du have inspiration til udklædning for børn så se alle vores andre søde tylskørter og outfits i vores butik her.

Beskrivelse

Hekse outfit

Et hekse outfit er et matchende sæt som både kan bruges til leg og fest og den lille spontanitet i hverdagen.

Sættet kan bruges både til udklædning f.eks. til fastelavn eller måske halloween eller bare som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med strålende og friske farve og med en farverig flot hårsløjfe som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores hekse outfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaets farver.

Skørtet er sammensat af  tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i skønne farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brug. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe  som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til hekse outfittet og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Hekse outfit fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Vores hekse outfit er både designet og lavet i Danmark.

Se alle vores søde tylskørter og andre outfits i vores butik her