Hot pink Bow Tie sløjfe

25,00 kr.

Hot pink Bow Tie sløjfe

Vores Bow Tie i Hot Pink er en frisk, flot farve, der er iøjnefaldende og tiltrækker sig opmærksomhed.

Den er et must til enhver festlighed eller når hverdagen trænger til et pift. Oprindeligt er hårsløjfens farve kendt fra vores barndom i 1980´erne og ses som en feminin farve der inspirerer til varme og lykke.

Sløjfen her er klassisk udformet hårpynt, en såkaldt Bow Tie sløjfe, der giver et stramt og rent udtryk.

Vores Hot Pink Bow Tie sløjfe er designet og håndlavet i Danmark og med en clips bagpå som sidder rigtig godt fast i alle typer af hår.

 

På lager

Beskrivelse

Hot pink Bow Tie sløjfe

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at sløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i fint hår.

Ikke to af vores hårsløjfer er ens og derfor er netop din sløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller outfittet.

Materialer

En hot pink Bow Tie består af et 4 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrainbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på. 

Størrelse

En hot pink Bow Tie sløjfe måler 6,5 cm. x 4 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.