Kaffebrun Bow Tie sløjfe

25,00 kr.

Kaffebrun Bow Tie sløjfe

Den karakteristiske brune farve i vores hårsløjfe stammer fra både varm chokolade og kaffe og minder os om når vores prinsesser holder selskab hjemme for både veninder og bamser.

Sløjfen har en klassisk udformning  og er en såkaldt Bow Tie sløjfe, der har et stringent og rent udtryk.

Med en kaffebrun Bow Tie sløjfe, får du en hårsløjfe som er designet og håndlavet i Danmark. Den har en clips bagpå som sidder rigtig godt fast i alle typer af hår.

 

På lager

Beskrivelse

Kaffebrun Bow Tie sløjfe

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at sløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i fint hår.

Ikke to af vores hårsløjfer er ens og derfor er netop din sløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller outfittet.

Materialer

Vores Bow Tie sløjfe i kaffebrun består af et 4 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrainbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på. 

Størrelse

En Bow Tie sløjfe i kaffebrun måler 6,5 cm. x 4 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.