Kongeblå klassisk sløjfe

35,00 kr.

Kongeblå klassisk sløjfe

Vores klassiske sløjfer har et moderne dog simpelt udtryk. Sløjfen er ikke bare funktionel, den er også med til at matche det udtryk man gerne vil have. Vores sløjfer er som skabt til at give det lille ekstra i hverdagen og kan nemt tages af og på uden at nive i håret. Sløjfen kan fås i flere farver så der er lidt at vælge imellem. Den er beregnet til at sidde hen over en hestehale som det lille ekstra. Men den kan også sættes over en fletning hvis det passer bedre, kun din fantasi sætter grænser med vores klassiske sløjfer.

Den er yndig som pynt til en festlig begivenhed f.eks. fødselsdag eller andet. Den kan bruges hele året rundt, både af store og små prinsesser.

Sløjfen er håndlavet i Danmark og derfor har hver klassisk sløjfe en unik form.

Dansk designet og produceret kongeblå klassisk sløjfe med et moderne udtryk.

Vi har mange forskellige satin sløjfer og andet hårpynt. Find netop den farve du søger i vores shop.

Du finder vores store udvalg i søde og skønne hårsløjfer her.

På lager

Beskrivelse

Kongeblå klassisk sløjfe

Fordele

Vores klassiske hårsløjfer er fastgjort til en blød hårelastik der nemt kan vikles omkring håret i op til 3 til 4 snoninger.

Ikke to af vores klassiske sløjfer er ens og derfor er netop denne sløjfe i kongeblå både original og noget helt særligt. Alle vores sløjfer er lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Materialer

Vores kongeblå klassiske sløjfe består af et 4 cm. bredt indfarvet satin bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores satin bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Det er et vævet bånd, som grundet sin særegne vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen er fastgjort til en elastisk og blød hårelastik som er uden metal samling.

Størrelse

Vores klassiske hårsløjfe er udformet i satin og måler godt 15 cm. x 13 cm. (længde x bredde).

Elastikken måler godt 5,5 cm.

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi, at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Du ser vores store udvalg i søde og skønne satin hårsløjfer her.