Måne outfit

350,00 kr.

Måne outfit

Der var engang en som sagde;

“hvorfor sigte mod månen hvis man kan sigte mod Stjernerne”.

Lige siden tidernes begyndelse har vi mennesker kunnet se op på månen, den store lysende skive på vores himmel. En af vores prinsesser er særligt nysgerrig på månen og alt der er udenfor vores egen planet Jorden.

Således inspireret har vi designet et måne outfit som skal give indtrykket af en astronaut på vej til det ydre rum.

Outfittet har et dybt blåt tylskørt, afgrænset af et sølvfarvet kantbånd med en særlig glimmereffekt som giver et elegant præg.

T-shirten har påtrykt motiver der bringer tanker hen på det ydre rum, med en glimtende raket og finurlige planeter.

Sættet i sin helhed kan bruges f.eks. til fastelavn, fest og naturligvis til også i hverdagen når den lille spontane leg opstår.

Leder du efter kvalitetsudklædning til én du holder af, så er måne outfittet her af god kvalitet, der kan bruges igen og igen.

Vi har samlet alt til måne udklædningen i ét måne outfit, bestående af et tylskørt, t-shirt med motiv samt en matchende håndlavet satin sløjfe til håret og alle elementerne er holdt i matchende farver.

Alle delene kan naturligvis bruges hver for sig og tylskørtet kan jo hurtigt tages af og på når legen opstår.

Opfyld prinsessens drømme med et måne outfit som virkelig sigter mod stjernerne.

Vil du vide mere om vores andre outfits og tylskørter?

Synes du, at et måne tylskørt er sagen, så kan du også bare nøjes med skørtet for sig, find det i vores shop her.

Vil du have inspiration til anden udklædning for børn så se alle vores andre fine tylskørter og outfits i vores butik her.

Beskrivelse

Måne outfit

Vores måne outfit er designet som et matchende sæt i månestrålende farver som både kan bruges til leg og fest og til den lille spontanitet i hverdagen.

Kender du én som har en en lille astronaut i maven, er det nu muligt at  gå på månevandring og eventyr med måne outfittet her.

Sættet kan bruges både til udklædning f.eks. til fastelavn eller måske halloween eller bare som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tylskørt, her med strålende og friske farve og med en farverig flot hårsløjfe som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver fra rummet i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores måneoutfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaets farver.

Skørtet er sammensat af  tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i flotte farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brug. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe  som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til måne outfittet og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Måne outfit fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Vores måne outfit er både designet og lavet i Danmark.

Så kender du en lille astronaut som bliver glad for dette sæt så tøv ikke med at sende bud efter et måne outfit.

Se alle vores søde tylskørter og andre outfits i vores butik her