Marineblå Bow Tie sløjfe med sølv glimmer

25,00 kr.

Marineblå Bow Tie sløjfe med sølv glimmer

Denne marineblå Bow Tie har en dyb blå farve, der gør sig godt til enhver årstid men særligt godt til festligheder og udklædning. Den giver et ekstra fint præg til den som bærer den.

Farvevalget til denne hårsløjfe er derfor inspireret af udklædningstemaet og et farvevalg der understøtter dette tema. Sløjfens center er udformet i glitrende sølv der tiltrækker opmærksomheden.

Hårsløjfen er en klassisk udformet sløjfe, en såkaldt Bow Tie, der både er stringent i sit udtryk men samtidigt harmonisk udformet.

Denne hårsløjfe i marineblå er designet og håndlavet i Danmark og med en clips bagpå som sikrer at den sidder fast i alle typer af hår og selv i meget fint hår.

Se alle vores mange populære sløjfer og alt hårpynt i vores shop her

Beskrivelse

Marineblå Bow Tie sløjfe med sølv glimmer

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at Bow Tie hårsløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i fint hår.

Ikke to af vores sløjfer er ens udformet og derfor er netop din marineblå sløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller glæde hverdagens prinsesse.

Materialer

En marineblå Bow Tie sløjfe med glimmer består af et 4 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Som midterstykke på sløjfen er der påsyet et stykke glimmer der matcher sløjfens tema og som giver hårsløjfen ekstra liv.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrain bånd , der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret, ja selv i meget fint og uden at falde ud.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på. 

Størrelse

En marineblå Bow Tie sløjfe med sølv glimmer måler 6,5 cm. x 4 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Se alle vores mange andre populære sløjfer og alt hårpynt i vores shop her