Tilbud

Påske power sløjfe

Original price was: 65,00 kr..Current price is: 40,00 kr..

Påske power sløjfe

Når du skal på jagt efter påskeharen og chokoladeæggene, er denne påske power sløjfe lige hvad der skal til for at komme i påske- og forårshumør.

Vores påske hårsløjfe kombiner flere typer af teknikker og hårsløjfer for skabe det helt rigtige afsæt for det gode påskehumør.

Du får lidt af det hele fra vores sløjfe kollektioner. Der er både små korker-krøller, mini Bow Tie og en Twisted sløjfe med påskeprint. Sæt den gerne hen over en hestehale for at opnå et sødt udseende.

På lager

Beskrivelse

Påske power sløjfe

Fordele

French Barrette Clip med dobbelt sikring, der sikrer, at hårsløjfen sidder ekstra godt fast i håret.

Ikke to hårsløjfer af vores sløjfer er ens og derfor er netop din hårsløjfe unik og original. Alle vores sløjfer bliver lavet med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller outfittet.

Materiale

Vores påske power sløjfe består af indfarvede grosgrain bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Den er opbygget af flere forskellige typer af hårsløjfer. Nederst en spiked Bow med afklippede og “spidse” ender. Derefter en en twisted Bow Tie i midten efterfulgt af krøller sløjfer. Påskesløjfen er afsluttet med 2 stk. klassiske mini Bow Ties påsat på hver side.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd og her med påskeprint, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrainbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat en French Barrette Clip på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde med dobbelt sikring. Denne French Barrette Clip er af væsentlig bedre kvalitet end andre lignende produkter på markedet. Hårsløjfen sidder derfor tættere indtil håret med denne type spænde, men opnår samtidig også et bedre hold i håret.

Spændet fastgøres nemt i håret med 2 lette klik og aftages ligeså let. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Størrelse

Vores hårsløjfe med påsketema måler 10 cm. x 7 cm. X 5 cm (længde x bredde x højde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.