Regnbue outfit

350,00 kr.

Regnbue outfit

Historien om regnbueprinsessen tager sin begyndelse her.

Der var engang en prinsesse der boede langt langt borte. Helt henne hvor regnbuen ender, ja og faktisk også starter. 

For hvem ved i virkeligheden hvilken ende der er starten og hvilken der er slutningen.

Regnbueprinsessen holdt meget af farver og det var nu nok meget godt. For ved enden af regnbuen var der fyldt med alverdens farver.

Regnbueskørtet som prydede den fine prinsesse, var et virvar af skønne farver med alt fra azurblå som minder om havet over til de solrige gule farver og alt derimellem. 

Prinsessen blev faktisk kun i godt humør af at have sit regnbueskørt på, for den bragte minder om alt det gode i verden og alt det som skulle udrettes i dagens løb.

Nu tænker du nok at en prinsesse er sån´ en fin lille tedrikkende og fingerstrittende størrelse, men næh nej ikke regnbueprinsessen her. 

Faktisk var te slet ikke noget som blev drukket her. Her var der knald på farverne og en regnbuesodavand i ny og næ var meget mere at foretrække.

Fra solopgang til solnedgang var regnbueprinsessen igang, for der var nok så meget der skulle nås.

I dag var prinsessen vågnet efter den skønneste drøm, havde taget sit søde regnbueskørt på og var gået i gang med sit store kreative projekt, et maleri af regnbuehaven.

Først skulle der samles farver ind fra regnbuen til det store maleri som prinsessen var i færd med at lave. Dernæst skulle de små klokkeformede sløjfeblomster tømmes forsigtigt for vand til at blande i farverne. 

Med alle verdens farver blandet, malede og malede prinsessen. 

Der blev malet østen for solen. Der blev malet vesten for solen… lige indtil prinsessen var blevet så udmattet af at male.

Alt imens den lille prinsesse betragtede sit værk blev der udstødt et lille gab og regnbueskørtet blev hængt på sin plads – for enden af regnbuen.

Prinsessen lagde sig ned, lukkede sine øjne to og glædede sig allerede til dagen derpå med nye eventyr i vente.

Kender du en lille kreativ regnbueprinsesse som du kan glæde med vores regnbueskørt?

Se alle vores andre søde tylskørter og outfits i vores butik her

 

Beskrivelse

Regnbue outfit

Vores regnbue outfit er et matchende sæt i mange forskellige strålende farver som både kan bruges til leg og fest og til den lille spontanitet i hverdagen.

Sættet kan bruges både til udklædning f.eks. til fastelavn eller måske halloween eller bare som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med strålende og friske farve og med en farverig flot hårsløjfe som afslutter temaet.

Du kan selv vælge farven på hårsløjfen så det passer til din prinsesses smag

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores regnbue outfit er sammensat i forskellige flotte nuancer som matcher temaets farver omkring rengbuen.

Skørtet er sammensat af farvestrålende tylstykker som er syet sammen.

Satin bånd i flotte farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brug. Derfor er skørtet både nemt at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til giraf outfittet og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Regnbue outfit fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Vores regnbue outfit er både designet og lavet i Danmark.

Se alle vores søde tylskørter og andre outfits i vores butik her