Rockabilly outfit

350,00 kr.

Rockabilly outfit

Hvis der er en ting vi forældre for alt i verden ønsker os så er det, at vores prinsesser lærer at stå på egne ben og har deres egne holdninger.

Vores rockabilly outfit er en hyldest til alle de modige og selvstændige prinsesser der følger deres hjerter.

Inspireret af 1950´ernes livlige farver og kombination af elementer er det vores intention med vores rockabilly outfit at sætte “damp på kedlerne” og virkelig gå amok med farverne.

Kan du forestille dig prinsessen bære et sådant skørt til en fest?

Dette farvestrålende outfit er perfekt til enhver festlig begivenhed og i hvertfald også til at lyse dagen op med.

Outfittet har et flot pink tylskørt, indkranset med et sort kantbånd med prikker. Sættet er indlysende til fastelavn, fest og naturligvis til hverdagen når den lille spontane leg opstår.

Leder du efter kvalitetsudklædning til den lille prinsesse, så er sættet her lige præcis af god kvalitet og kan bruges igen og igen.

Vi har samlet rockabilly udklædningen med et alt i ét outfit, bestående af tylskørt, t-shirt med sødt og sejt motiv samt en matchende håndlavet satin sløjfe, alle er holdt i matchende farver der virkelig siger Ka-Pow!

Alle delene kan naturligvis bruges hver for sig og tylskørtet kan hurtigt tages af og på når legen pludseligt opstår.

Opfyld prinsessens drømme med et rockabilly outfit som virkelig giver plads til eventyrlige drømme med sit farvevalg.

Vil du vide mere om vores andre outfits og tylskørter?

Synes du, at vores rockabilly tylskørt er sagen, så kan du også nøjes med skørtet for sig selv i vores shop her.

Vil du have inspiration til anden udklædning for børn så se alle vores andre fine tylskørter og outfits i vores butik her.

Beskrivelse

Rockabilly outfit

Vores farvestrålende rockabilly outfit er et matchende sæt i flotte pangfarver med prikker. Outfittet vil tiltrække opmærksomhed og kan både bruges til leg og fest såvel som til den lille spontanitet i hverdagen.

Sættet kan bruges både til udklædning f.eks. til fastelavn eller måske halloween eller bare som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med strålende og friske farver og med en farverig flot hårsløjfe med prikker som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores forårs outfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaets farver og afstemt med en flot  hårsløjfe på selve skørtet.

Skørtet er sammensat af tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i flotte farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brug. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til rockabilly outfittet og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Rockabilly outfit fås i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Rockabilly outfittet skaber glæde for store og små. Glæd én du holder af med dette søde og farvestrålende outfit.

Dette og alle vores produkter er både designet og lavet i Danmark.

Se alle vores søde tylskørter og andre outfits i vores butik her