Rød Bow Tie sløjfe

25,00 kr.

Rød Bow Tie sløjfe

Denne søde røde hårsløjfe symboliserer kærlighedens farve og kan gives som en varm og hjerteligt gave til én du holder af.

Farven rød er ofte brugt til fødselsdage og festlige begivenheder, i hvertfald i vores familie hvor vi fejrer hinanden med flag og sang.

Denne sløjfe er en af vores klassiske hårsløjfer, en såkaldt Bow Tie sløjfe, der har et simpelt og stilrent udtryk.

Med en Rød Bow Tie sløjfe får du en hårsløjfe som er designet og håndlavet i Danmark og med en clips bagpå som sidder rigtig godt fast i alle typer af hår.

 

 

På lager

Beskrivelse

Rød Bow Tie sløjfe

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at hårsløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i meget fint hår.

Ikke to af vores sløjfer er ens og derfor er netop din hårsløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller outfittet.

Materialer

En rød Bow Tie sløjfe består af et 4 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrainbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på. 

Størrelse

En rød Bow Tie sløjfe måler 6,5 cm. x 4 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.