Rød klassisk sløjfe

35,00 kr.

Rød klassisk sløjfe

Denne klassiske sløjfe har et moderne og stringent udtryk. Alle vores sløjfer er som skabt til at give det lille ekstra i hverdagen. En rød klassisk sløjfe er stilet og nem at tage på og af igen. Den er beregnet til at sidde hen over en hestehale. Sløjfen er ikke bare funktionel den er også med til at matche det udtryk man gerne vil have. Sløjfen fås i flere farver så der er efter smag og behag.

Den er yndig som pynt til en festlig begivenhed f.eks. fødselsdag eller andet. Den kan bruges hele året rundt, både af store og små prinsesser.

Sløjfen er håndlavet i Danmark og derfor har hver sløjfe en unik form.

Dansk designet og produceret rød klassisk sløjfe med et moderne udtryk.

Vi har mange forskellige satin sløjfer og andet hårpynt. Find netop den farve du søger i vores shop.

Du finder vores store udvalg i søde og skønne hårsløjfer her.

På lager

Beskrivelse

Rød klassisk sløjfe

Fordele

Denne klassiske hårsløjfe er fastgjort til en blød hårelastik der nemt kan vikles omkring håret i op til 3 til 4 snoninger.

Ikke to af vores klassiske sløjfer er ens og derfor er netop denne sløjfe i rød både original og unik. Alle sløjfer er lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Materialer

Vores sorte klassiske sløjfe i rød består af et 4 cm. bredt indfarvet satin bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores satin bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Det er et vævet bånd, som grundet sin særegne vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen er fastgjort til en elastisk og blød hårelastik som er uden metal samling.

Størrelse

Vores klassiske hårsløjfe i satin med farven rød måler godt 15 cm. x 13 cm. (længde x bredde).

Elastikken måler godt 5,5 cm.

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Du ser vores store udvalg i søde og skønne satin hårsløjfer her.