Tilbud

Støvet brun twisted hårsløjfe

Original price was: 40,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

Flot sløjfe i støvet brun til piger i alle aldre. En hårsløjfe med denne farve giver et sart og romantisk look med sin fantastiske støvede nuancer.

Uanset om piger har langt eller kort hår, så er en hårsløjfe en flot hår accessoires der samtidig giver et sødt udtryk.

Dansk designet og håndlavet hårsløjfe med clips bagpå som sidder rigtig godt fast i alle typer af hår.

På lager

Beskrivelse

Støvet brun twisted hårsløjfe

Fordele

French Barrette Clip med dobbelt sikring, der sikrer, at hårsløjfen sidder ekstra godt fast i håret.

Sløjfen holder faconen grundet en speciel teknik, der afstiver sløjfen og sikrer, at den ikke ser sammenklappet ud. Dine sløjfer holder dermed sit søde udtryk gang efter gang.

Ikke to hårsløjfer af vores sløjfer er ens og derfor er netop din hårsløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller outfittet.

 Materialer

Vores hårsløjfe i støvet brun består af et 2,5 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrainbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat en French Barrette Clip på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde med dobbelt sikring. Denne French Barrette Clip er af væsentlig bedre kvalitet end andre lignende produkter på markedet. Hårsløjfen sidder derfor tættere indtil håret med denne type spænde, men opnår samtidig også et bedre hold i håret.

Spændet fastgøres nemt i håret med 2 lette klik og aftages ligeså let.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Størrelse

Twisted hårsløjfe i støvet brun måler 8 cm. x 6 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.