Tingrå Bow Tie sløjfe med sølv glimmer

25,00 kr.

Tingrå Bow Tie sløjfe med sølv glimmer

Denne Bow Tie har en skøn elegant grå farve, der gør sig godt til enhver årstid men særligt godt til festligheder eller såmænd til hverdagens prinsesser.

Farvevalget til denne hårsløjfe er derfor inspireret af et klassisk fint og minimalistisk farvevalg der understøtter det elegante tema. Sløjfens center er udformet i glitrende sølv der tiltrækker opmærksomheden.

Hårsløjfen er en klassisk udformet sløjfe, en såkaldt Bow Tie, der både er stringent i sit udtryk men samtidigt harmonisk udformet.

Denne hårsløjfe i tingrå er designet og håndlavet i Danmark og med en clips bagpå som sikrer at den sidder fast i alle typer af hår og selv i meget fint hår.

Se alle vores mange populære sløjfer og alt hårpynt i vores shop her

Beskrivelse

Tingrå Bow Tie sløjfe med sølv glimmer

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at Bow Tie sløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i fint hår.

Ikke to af vores sløjfer er ens udformet og derfor er netop din sløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk hver gang.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller glæde hverdagens prinsesse med lidt pynt.

Materialer

En tingrå Bow Tie sløjfe består af et 4 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Som fokuspunkt for sløjfen er der fastgjort et midterstykke udført i glimmer der matcher sløjfens tema.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrain bånd , der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret, ja selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på. 

Størrelse

En tingrå Bow Tie sløjfe med sølv glimmer måler 6,5 cm. x 4 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Se alle vores mange populære sløjfer og alt hårpynt i vores shop her