Tilbud

Vest- og sydsjællandsk krølle sløjfe

25,00 kr.

Vest- og sydsjællandsk krølle sløjfe

Denne krøllesløjfe får tankerne hen på fest og serpentinerpynt. Farverne passer perfekt til en fødselsdagskjole men også til hverdagens leg.

Sløjfen er sat fast på en alligatorclips hvor der er et silikonemærkat, så den får ekstra hold i håret.

Denne hårsløjfe er tilegnet Vest- og sydsjælland

Denne krølle sløjfe er designet og håndlavet i Danmark og med en clips bagpå som sidder godt fast i alle typer af hår også meget fint hår.

 

 

På lager

Beskrivelse

Vest- og sydsjællandsk krølle sløjfe

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at sløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i meget fint hår.

Ikke to af vores krølle sløjfer er ens og derfor er netop din krølle sløjfe unik og original. Alle vores sløjfer bliver lavet med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller outfittet.

Materialer

Alle vores krølle sløjfer består af 3 forskellige indfarvede grosgrain bånd, i 1 cm. tykkelse, som alle er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Krølle sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Hårsløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrainbånd, der matcher en af hårsløjfens farver.

Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Størrelse

Denne søde krølle sløjfe måler 7 cm. x 7 cm. x 4 cm (længde x bredde x højde).

Opmærksomhed

Selvom alle vores hårsløjfer kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.