Victoria to farvet sløjfe

40,00 kr.

Victoria to farvet sløjfe

Denne hårsløjfe er helt perfekt, når hverdagen trænger til et royalt præg . Med dens blå farve er vores Victoria perfekt til den varme sommerdag, hvor himlen er skyfri, og hvor solens stråler skinner på huden og varmer.

Perfekt til hverdagens prinsesser, der elsker leg og hop under den åbne himmel.

Dansk designet og produceret hårsløjfe med et moderne udtryk.

På lager

Beskrivelse

Victoria to farvet sløjfe

Fordele

French Barrette Clip med dobbelt sikring, der sikrer, at hårsløjfen sidder ekstra godt fast i håret.

Ikke to hårsløjfer af vores sløjfer er ens og derfor er netop din hårsløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Uanset alder er hårsløjfer og hårpynt fra Hair Bows of Denmark det rigtige valg, hvis du vil sætte ekstra kulør på udseendet eller outfittet.

Materialer

Denne hårsløjfe Victoria to farvet sløjfe består af et 2,5 cm. bredt indfarvet grosgrain bånd, som er velegnet til hårudsmykning.

Vores grosgrain bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Grosgrain bånd er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et grosgrainbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat en French Barrette Clip på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde med dobbelt sikring. Denne French Barrette Clip er af væsentlig bedre kvalitet end andre lignende produkter på markedet. Hårsløjfen sidder derfor tættere indtil håret med denne type spænde, men opnår samtidig også et bedre hold i håret.

Spændet fastgøres nemt i håret med 2 lette klik og aftages ligeså let. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Størrelse

Vores hårsløjfe Victoria to farvet sløjfe måler 8 cm. x 7 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.