Vilde bær to farvet satin sløjfe

40,00 kr.

Vilde bær to farvet satin sløjfe

Hårsløjfen har to underskønne toner af lyse og rødlige farver som minder om skovens vilde bær. Inspirationen til denne satin sløjfe kommer fra vores egne oplevelser med det fantastiske farvespil som vi ser på bærbuskene vi dyrker.

Den er også perfekt til sommerens solnedgang med de lyserød toner og passer sågar til efterårets nuancer. Den kan faktisk bruges hele året rundt, både af store og små prinsesser. Satinsløjfen er sammensat med to matchende farver indenfor en rødlig farveskala netop for at give et farvespil med et sødt udtryk.

Satinsløjfen er håndlavet i Danmark og derfor har hver sløjfe et unikt look.

Den passer både til siden af hovedet og hen over hestehalen.

Dansk designet og produceret hårsløjfe med et moderne udtryk.

Vi har mange forskellige satin sløjfer og andet hårpynt. Find den farve du søger i vores shop.

Du finder vores store udvalg i søde og skønne hårsløjfer her.

På lager

Beskrivelse

Vilde bær to farvet satin sløjfe

Fordele

Alligator clip, der sikrer, at hårsløjfen sidder stabilt og fast i håret.

Silikonemærkat, der er påsat indvendig i spændet, så der opnås yderligere sikring selv i meget fint hår.

Ikke to af vores hårsløjfer er ens og derfor er netop din satin hårsløjfe unik og original. Alle sløjfer bliver lavet i Danmark med passion og omtanke for at opnå et sødt udtryk.

Materialer

Vores to farvet satinsløjfe består af et 2,5 cm. bredt indfarvet satin bånd, som er velegnet til hårudsmykning. Den består af to forskelligt farvede bånd, et indre og et ydre bånd afsluttet  med et midterstykke i matchende farve.

Vores satin bånd er 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Det er et vævet bånd, som grundet sin særegnet vævning gør det både stærkt og stabilt.

Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et bånd, der matcher hårsløjfens farve.

Spændet fastgøres nemt i håret selv i fint og glat hår.

Hårsløjfen sidder derfor tættere ind til håret med denne type spænde, men opnår samtidig også et bedre hold i håret.

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Størrelse

Vores to farvet satin sløjfe måler 9 cm. x 6 cm. (længde x bredde).

Opmærksomhed

Selvom alle hårsløjferne kan bruges til selv små piger, anbefaler vi at små børn holdes under opsyn med deres hårsløjfer, da de indeholder små dele.

Du ser vores store udvalg i søde og skønne hårsløjfer her.