Vinter outfit

350,00 kr.

Vinter outfit

Vinterprinsessen med sit vinter outfit

Højt mod nord er der hvor Vinterprinsessen bor”…. Sådan kunne de første linjer lyde i vores fortælling om vinterprinsessen.

Nysgerrig? – så læs blot videre.

Forestil dig at der findes et sted fyldt med glitrende sne og en høj flot blå himmel. 

Her finder du helt sikkert vinterprinsessen et sted i landskabet.

Vinterprinsessen pryder sig i det fineste blålige vinterprinsesseskørt som afspejler den store glæde for omgivelserne.

De små iskrystaller funkler med et sølvskær i vinterskørtet som et lille diamant bælte der spænder sig henover prinsessen.    

Vores lille prinsesse her er nok så livlig og ganske energisk og bruger det meste af dagen på at lege og tumle rundt.

Vinterprinsessen rutsjer ned af bakkerne i det snebeklædte landskab indtil hun er helt forpustet og har de dejligste rosafarvede kinder.

Når så dagen er gået på hæld og der er bygget snemænd, skøjtet på isen og rystet grene på træerne og sneen er drysset ned over prinsessen, så er prinsessen også blevet noget så udmattet.

Ude er godt men hjemme bedst tænker prinsessen og lægger sig til ro.

Kender du monstro en lille vinterprinsesse som ville blive glad for et vinter outfit?

Se alle vores andre søde tylskørter og outfits i vores butik her

 

Beskrivelse

Vinter outfit

Vores vinter outfit er et to delt matchende sæt som både er til leg og fest.

Brug vores outfit som udklædning til fastelavn eller måske halloween eller som det lille ekstra når hverdagens prinsesse har lyst til fantasifuld leg.

Sættet består dels af en T-shirt med print på og et matchende tyl skørt, her med blålige og lyse nuancer og en flot hårsløjfe til håret som afslutter temaet.

Du kan naturligvis også bruge sættets dele hver for sig.

T-shirt

T-shirten er lavet af bomuld og kan let vaskes.

Der er påtrykt motiver i forskellige farver med både glimmertryk og mat tryk. Påtrykning sker med varmeforsegling under tryk for at sikre at det sidder godt fast under brug.

Vi anbefaler, at vaske den på vrangen for at skåne de påtrykte motiver. Den kan vaskes på fin vask svarende til ca. 40 grader.

Motiverne smitter ikke af og er farvebestandigt.

Skørtet med sløjfe 

Vores vinter outfit er sammensat i forskellige nuancer som matcher temaet.

Her er outfittet valgt med blålige og lyse farver som giver indtrykket af vinter og sne.

Skørtet er lavet af  tylstykker i forskellige farver som er syet sammen.

Satin bånd i skønne farver omkranser bunden af tylstykkerne og samler på den måde skørtet. Satinbåndet er af 100% polyester og er påsyet i flere lag for at sikre at skørtet holder formen.

Omkring livet er skørtet samlet med et elastikbånd, som både er elastisk og fleksibelt under brugen. Derfor er skørtet både nemt  at tage på og af igen.

Skørtet har fået påsyet en hårsløjfe  som flagrer med lange flotte spidser, som en lille ekstra finish til vores vinter outfit og prinsessen som bærer den.

Den valgte tyl er brandhæmmende, luftigt og let at bære.

Hårsløjfer

Vores to farvet sløjfe består af indfarvet bånd, som er velegnet til hårpynt og udsmykning.

Det valgte bånd er af 100% polyester og er den bedste kvalitet, der findes på markedet. Sløjfen er håndsyet og alle ender er varme-forsejlet for at forhindre, at de trevler. Sløjfen bliver limet fast på et kvalitetshårspænde, som er blevet dekoreret med et satinbånd, der matcher hårsløjfens farve.

Der er påsat et spænde på bagsiden, som er et 5 cm. bredt let metal hårspænde. Hårsløjfen sidder tæt indtil håret med denne type spænde og opnår samtidig også et fast hold i håret. Hårspændet er påført et mærkat af silikone, som sikrer ekstra fastgørelse, selv i meget fint hår

Som et alternativ kan håret samles med en lille elastik, hvor hårspændet sættes henover – det er en anden måde at bruge hårspændet på.

Vinter Outfit fåes i forskellige størrelser

Du kan vælge sættet i flere forskellige størrelser, hvor både T-shirt og skørtet automatisk svarer til den valgte størrelse.

Vores vinter outfit er både designet og lavet i Danmark.

Se alle vores andre søde tylskørter og outfits i vores butik her